Hotel & ApartHotel Boavista ***

Hotel Boavista, Timisoara

Situat in imediata vecinatate a Centrului Regional de Afaceri Timisoara, a Stadionului Dan Paltinisan din Timisoara si a Salii de Sport Constantin Jude, Hotel Boavista Timisoara este amplasat intr-o locatie privelegiata, ce va invita la relaxare si destindere la doar 1,5 km de centrul orasului Timisoara.Va stau la dispozitie 14 apartamente si 48 de camere duble si/sau single, care se remarca prin interiorul modern si spatios, special conceptut spre a a oferi cel mai inalt grad de confort, o atmosfera intima si placuta.

Camerele moderne ofera acces WiFi gratuit si TV prin satelit. Apartamentele includ o zona de relaxare separata si o bucatarie complet utilata. Hotelul este cotat pentru un raport calitate/pret bun in Timisoara!

Restaurantul La Vendetta serveste mancaruri internationale si preparate romanesti traditionale. Meniul contepeste intr-un mod armonios preparatele bucatariei internationale cu cele specific locale

Hotel Boavista este vizavi de Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Salile de conferinte sunt ideale pentru evenimente coporate, iar Restaurantul este ideal pentru organizarea de evenimente private.

Vezi si...

Comentarii nepermise