Hotel Continental ****

Hotel Continental, Timisoara

Hotelul Continental se afla in inima orasului Timisoara, langa Parcul Civic, la doar cateva minute de mers pe jos de Piata Unirii si de Bastion. Gazduite intr-una dintre cele mai inalte cladiri din oras, toate camerele au vedere impresionanta.

Piscina in aer liber si terasa au vedere la Parcul Civic. Printre alte facilitati se numara o piscina interioara cu bar, o sauna si cazi cu hidromasaj. Centrul de fitness de 1000 m2 include dotari moderne si sali de aerobic.

Avand o experienta bogata in domeniu, hotelul ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate, acordand atentie fiecarui detaliu. Utilitatile moderne, luxul celor 164 de camere si bucataria delicioasa sunt doar cateva lucruri pe care le veti gasi in hotel.

In plus, hotelul are un restaurant care serveste preparate romanesti si europene, inclusiv fripturi si fructe de mare. Exista de asemenea un bar in hol si un salon de infrumusetare.

Hotelul Continental ofera un centru de conferinte modern, cu sali de sedinte complet echipate. Aeroportul international Traian Vuia se afla la 10 km. Serviciul de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar si in functie de disponibilitate.

Continental Fitness & Spa

fitness spa

Toate serviciile au ca obiectiv cresterea gradului de confort al clientilor nostri.

Orele de antrenament se desfasoara in mai multe sali, extrem de bine ventilate si iluminate. Se pot antrena confortabil pana la 60 de clienti.

Sala este localizata in cadrul hotelului, la subsol, avand o suprafata totala de 1500 mp. Accesul se face foarte usor, indiferent daca ajungeti cu masina sau cu mijloacele de transport in comun.

Vezi si...

Comentarii nepermise