Iulius Gardens

Iulius Gardens, Timisoara

Iulius Gardens este unul dintre cele mai spectaculoase spatii verzi din Timisoara, amenajat intr-o maniera inedita, deasupra noii parcari subterane din ansamblu.

O veritabila oaza de relaxare, Iulius Gardens include 1.400 de arbori, cu inaltimi de pana la 13 metri, care impresioneaza prin dimensiuni, forma coroanelor si coloritul frunzelor, in diferite perioade ale sezonului de vegetatie.

Tei, cedri, fagi pendulari si piramidali, platani, diverse varietati de artar, stejari, castani, brazi, pini, carpeni de tip spalier sau cu forma piramidala, pruni si duzi ornamentali, magnolii sunt doar cateva specii care infrumuseteaza zona.

Peisajul este completat cu peste 100 de specii de arbusti ornamentali: azalee, hortensii, trandafiri, camelii, wisteria, buxus, calini, forsitia si multe altele.

In Iulius Gardens te bucuri de: Carusel supraetajat pentru copii; Lac cu vegetatie; Gazon special, pe care vizitatorii se pot aseza pentru a se relaxa, pentru a citi o carte sau pentru a se bucura de priveliste; Alei de promenada; Spatii de relaxare; Patinoar (iarna)

Vezi si...

Comentarii nepermise