Casa Bunicii

Restaurant Casa Bunicii Timisoara

Casa Bunicii 1, Timisoara

In 8 martie 2009, bunica s-a decis sa deschida primul restaurant in Timisoara, pe strada Virgil Onitiu, nr. 3. Casa Bunicii Timisoara 1 are o capacitate totala de 204 locuri, 84 de locuri fiind in interior si 120 de locuri pe terasa. Restaurantul este cu loc de joaca pentru copii, in interior si pe terasa.

Cand vii la bunica lasa la usa grijile, dar ia cu tine familia sau prietenii. La noi ai sa gasesti mancare traditionala banateana si romaneasca, dar si preparate inventate de noi. Numai la restaurant Casa Bunicii Timisoara.

Comfort food, salate, spatzle traditionale, gustari sau supe de toate felurile, la noi le gasesti pe toate. Cumparam ingredientele de la producatorii locali, ne facem in casa sosurile, muraturile si siropurile. Mereu schimbam cate ceva in meniu, pentru a tine cont de sezon.

Casa Bunicii 2, Dumbravita

In noiembrie 2011, Casa Bunicii s-a extins, deschizand un nou restaurant in Timisoara, ce a fost relocat in ianuarie 2017 in Dumbravita, pe strada Petofi Sandor, nr. 79. Restaurantul are o capacitate totala de 240 de locuri, 120 de locuri fiind in interiorul locatiei si 120 de locuri in gradina de vara. Nepotii bunicii sunt asteptati cu un loc de joaca special amenajat atat in interiorul, cat si in exteriorul restaurantului. De asemenea, Casa Bunicii 2 dispune de 19 locuri de parcare.

Vezi si...

Comentarii nepermise