Cofetaria Codrina

Cofetaria Codrina Timisoara

Toate cofetariile noastre au si au avut intotdeauna laboratorul lor propriu (avem 4 cofetarii si 4 laboratoare), iar produsele se fac in locul de unde se cumpara, incepand de la cantarirea ingredientelor si pana la finisare. Astfel ele pot ajunge pe rafturi la cateva minute dupa ce au iesit din cuptor sau din mainile cofetarilor.

Am devenit cunoscuti la mijlocul anilor '90, pentru ca, intr-o perioada de boom a importurilor de tot felul, la noi se gasea ceva devenit tot mai rar: produse clasice de cofetarie, bune la gust si realizate traditional.

Folosim materii prime de calitate. Nu adaugam amelioratori, conservanti, premixuri. Sortimentele noastre cu crema au la baza frisca naturala, branzeturi speciale, unt, si foarte des compozitii fierte pe baza de oua. De aceea trebuie pastrate la frigider si consumate in cateva zile, ca orice produs realizat acasa.

Credem ca echipa Codrina este una speciala. Mai mult de jumatate din personalul Codrina lucreaza aici de un deceniu, multi fiind cu noi chiar din primii ani. E cu siguranta un motiv pentru care produsul preferat are mereu gustul asteptat.

Ne place ce facem si vrem sa fim mai buni. Ne-am bucura daca ne-ati spune deschis cum am putea sa va servim mai bine. Ne puteti scrie orice si oricand aici.

Vezi si...

Comentarii nepermise