Cofetaria Verona

Cofetaria Verona Timisoara

Povestea din spatele Cofetariei Verona este o poveste de familie, in care traditia isi spune cuvantul. Maiestria se invata in familie, cu atat mai mult cofetaria, care este o arta. A sti sa creezi bucurie din gust si imagine implica suflet si creatie, ceea ce Veronica si mama, Elena, au simtit de la bun inceput. Trecand testul timpului, intr-un domeniu dinamic si divers, produsele cofetariei au devenit oglinda traditiei si maiestriei acumulate prin lucrul cu mari maestri cofetari.

Dincolo de afacere, Verona este despre o imagine a unei copilarii cu tihna, un loc cu copii colorand briose langa un cos cu jucarii distractive si educative. La Verona timpul se masoara in clipe dulci si proiecte pentru zile aniversare.

Verona, povestea unei cofetarii facute din iubire, este imaginea unei conexiuni puternice intre o mama pasionata de cofetarie si fiica ei, de profesie farmacist, care a ridicat afacerea la un alt nivel. Pentru ca si dulcele e si mai dulce cand are gustul copilariei de odinioara.

Reactia oamenilor la gustul unei prajituri este ceva pretios. Iar pentru ca traditia se transmite printr-un gust cultivat, nu am deviat de la retetele clasice, tinandu-ne departe de 'secretele' moderne, care-ti iau ochiii. Am ramas la retetele clasice si naturale. Pentru ca bunul gust implica si sanatatea.

Vezi si...

Comentarii nepermise