Iulius Town

ulius Mall

Iulius Town este orasul din centrul Timisoarei, un proiect de regenerare urbana gandit pentru a coagula comunitatea si de a-i aduce laolalta pe toti, indiferent daca vin la birou, la cumparaturi, sa faca sport sau sa se relaxeze.

Cu un concept inedit, Iulius Town reprezinta cel mai mare pol de business, retail si entertainment din regiune.

Este locul unde te bucuri de shopping la superlativ de la brandurile internationale, in care mergi la job in cladirile de birouri clasa A, unde plimbarile cu familia pe aleile din parc au un farmec aparte, in care povestile spuse langa lac sunt fascinante, unde copiii au liber la distractie la carusel, unde te intalnesti cu prietenii la cele mai atragatoare cafenele si restaurante. Este orasul tau, in inima Timisoarei!

Iulius Town este un oras in inima Timisoarei, un spatiu efervescent, deschis spre multiculturalitate, care ofera energie si printr-o agenda bogata de evenimente variate pentru toate categoriile de public, de la activitati educative si recreative pentru copii, manifestari culturale si competitii sportive, pana la targuri tematice, festivaluri si expozitii de arta.

Vezi si...

Comentarii nepermise